Pytanie do osoby poniżej
Deathly Hallows :: Offtopic :: Inne :: Gry i zabawy
Strona 1 z 1 • Share
Pytanie do osoby poniżej
Wczoraj w nocy mnie natchnęło. Wpisujemy odpowiedź na pytanie, które jest powyżej i w tej samej wiadomości wymyślamy kolejne pytanie do następnego gracza.
A więc...
Co chciałbyś najbardziej dostać na święta?
A więc...
Co chciałbyś najbardziej dostać na święta?
Re: Pytanie do osoby poniżej
Pewnego irlandczyka ubranego jedynie w czerwoną kokardkę.
Ulubiona pogoda?
Ulubiona pogoda?
Słońce, czyste niebo, lato, ale niekoniecznie taki upał, że można zdechnąć.
Lubisz kurwetki?
Lubisz kurwetki?
Uwielbiam, zwłaszcza te z McDonalda w panierce.
Ulubione stworzenie z mitologii?
Ulubione stworzenie z mitologii?
Hm. Loki? Wiem, że to nie stricte stworzenie, ale jeśli zwrócić uwagę na jego zdolności i fakt, że był przybranym synem Odyna, to chyba można. ;)
Ostatnio przeczytana książka?
EDIT
Nie ma to jak po fakcie uświadomić sobie, z jakiego konta i z jaką mordką się wypisuje takie rzeczy... Ale to nie ma nic wspólnego z Avengers, nie lubię tego filmu. ;)
Ostatnio przeczytana książka?
EDIT
Nie ma to jak po fakcie uświadomić sobie, z jakiego konta i z jaką mordką się wypisuje takie rzeczy... Ale to nie ma nic wspólnego z Avengers, nie lubię tego filmu. ;)
Loki był pół olbrzymem, więc poniekąd był bardziej stworzeniem niż faktycznym bogiem.
Władca Pierścieni: Powrót Króla - wreszcie skończyłem trylogię.
Ostatnio obejrzany film/serial?
Władca Pierścieni: Powrót Króla - wreszcie skończyłem trylogię.
Ostatnio obejrzany film/serial?
Tak, wiem, że był półolbrzymem i bogiem kłamstwa i oszustwa. Wielbię go. ;)
Supernatural po raz trzeci, w nadziei na dotrwanie do końca, po wcześniejszym wymiękaniu na 8 i 10 sezonie.
Jak spędzisz sylwestra?
Supernatural po raz trzeci, w nadziei na dotrwanie do końca, po wcześniejszym wymiękaniu na 8 i 10 sezonie.
Jak spędzisz sylwestra?
Leżąc w łóżeczku i bawiąc się z tobą i naszą koleżanką ;)
Jaka jest Twoja ulubiona potrawa?
Jaka jest Twoja ulubiona potrawa?
Czerń
jeśli miałbyś wybór między merysójką ze wszystkimi supermocami, a postacią z poważnymi wadami - którą byś wybrał?
jeśli miałbyś wybór między merysójką ze wszystkimi supermocami, a postacią z poważnymi wadami - którą byś wybrał?
Well, to nie jest takie proste. Wybrałabym obie te opcje na raz :D Ae wtedy by nie była mary sue, skoro ma masę wad, prawda? To trudny wybór i zależy od świata. Lubię gdy moje postaci coś umieją, ale lubię im komplikować życie na różne sposoby.
Wymień trzy najbardziej ulubione seriale biorąc pod uwagę że możesz wymienić tylko jeden z najpopularniejszych fandomów (spn/sherlock/twd - o ile występuje)
Wymień trzy najbardziej ulubione seriale biorąc pod uwagę że możesz wymienić tylko jeden z najpopularniejszych fandomów (spn/sherlock/twd - o ile występuje)
Deathly Hallows :: Offtopic :: Inne :: Gry i zabawy
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: